Financiering

Financiering

Heeft u altijd al die droom auto willen kopen. Maar nooit de financiële middelen voor hand gehad. Vraag dan nu een offerte voor financiering aan. Vraag naar onze aantrekkelijke rentepercentage en voorwaarden.


Ons financieringsvoorstel is er op ingesteld dat wij u graag in een nieuwe SEAT of Mazda zien rijden. Vaak is ons voorstel dan ook aantrekkelijker dan die van uw eigen bank of andere financierings maatschappijen.


Bekijk aanbod

 

Leasing

Arend Benthem Leasing biedt u leasing op maat. Zowel voor kort- als lang verhuur van verschillende merken en types. Nieuw of gebruikte auto's. Bedrijven, maar ook particuliere klanten, kunnen bij ons terecht voor het leasen van een auto. Van een bestelauto tot 7 pers. MPV ; voor iedereen vinden wij een passende oplossing. Bel vrijblijvend voor een offerte met Arend 0522 243333 of via e-mail.


Mazda Autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering net dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij een erkend Mazdareperateur en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele Mazda onderdelen. Dat geeft een zeker gevoel.

Met een ruime keuze aan soorten dekkingen, is er altijd een dekking die het best bij ú past. Zo weet u direct waar u aan toe bent in geval van schade en heeft u geen verrassingen achteraf.

Kies voor de Mazda Autoverzekering en profiteer van de volgende voordelen:

  • prima polisvoorwaarden, geen verrassingen achteraf
  • schadeherstel door uw eigen Mazda-dealer
  • reparatie met originele Mazda onderdelen
  • accessoires gratis meeverzekerd (tot 10% cataloguswaarde van uw auto)
  • onbeperkte dekking af-fabriek / bij aflevering ingebouwde audio- en navigatiesystemen
  • geen eigen risico (afhankelijk van uw gekozen dekking)Mazda Autoverzekering dekkingenBOVAG Autoverzekering

Bij een (nieuwe) auto hoort uiteraard een goede autoverzekering. U kunt nu via onze website een BOVAG autoverzekering afsluiten. Deze auto verzekering komt als beste uit de test van de consumentenbond!


Premie berekenen en afsluiten