Automaatbak spoelen

Automaatbak spoelen

Automaatbakspoeling

Als u in een automaat rijdt, dan kunnen er soms problemen aan de automatische versnellingsbak ontstaan. Denk aan:

  • Slecht schakelen van uw auto;
  • Het bonken van uw auto;
  • Het slippen van uw auto;
  • Het schommelen van het toerental;
  • Teveel brandstofverbruik.

Dit zijn problemen die u graag wilt voorkomen of verhelpen. Automaatbak spoeling biedt de oplossing! Maak snel een afspraak bij AutoFirst Arend Benthem.  


Waarom een automaatbak spoeling?

Volgens veel fabrikanten is de ATF olie in uw automaatbak ‘longlife’. Dit houdt in dat de olie meegaat met de levensduur van uw auto. Echter, wijst praktijk anders uit. Net zoals alle auto-onderdelen, heeft ook uw automaatbak onderhoud nodig. Het niet verversen van de ATF olie brengt bovenstaande problemen met zich mee. Daarom adviseren wij om bij problemen of om de 150.000 km een spoeling te doen.


Automaatbak spoeling bij AutoFirst Arend Benthem

Bij AutoFirst Arend Benthem beschikken wij over alle benodigdheden om uw automaatbak te spoelen. Voordat wij uw auto aan de powerflush machine koppelen, voegen wij additief toe aan de olie. De machine pompt de oude olie met additief rond, hierdoor wordt alles grondig gereinigd. Na het reinigen, wordt de oude olie vervangen door nieuwe olie.

Bij AutoFirst Arend Benthem  bieden wij een full-service automaatbak spoeling. Uw gehele automaatbak wordt gespoeld, gereinigd en voorzien van verse vloeistoffen. Plan nu snel een afspraak in onze online planner of neem contact met ons op via 0522 243 333.