Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4 op basis van 384 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8,3
Rob Vriesen uit Zwolle 31 okt 2017
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
9
Wiepie Corry Plantinga Wapstra uit Noordwolde 31 okt 2017
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
9
Adriaan Kamsteeg uit Castricum 31 okt 2017
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Prettige ontvangst, afspraken worden prima nagekomen.
2
Jan 21 sep 2017
Service2
Deskundigheid2
Prijs / kwaliteit0
Heb geen zin uitgebreid mijn verhaal te doen aangaande dit bedrijf. Heb de service cq garantieafhandeling mbt daar gekochte occasion van €15.000 als zeer matig ervaren. Als eenmalige klant zou ik daar nooit meer iets kopen.
9
H. Sprakel uit Hoogeveen 21 jul 2017
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Prima bedrijf. Eerlijke verkoop van nieuwe en gebruikte auto\'s . Reparatie naar tevredenheid.
8,7
Jan Timmer uit Meppel 21 jul 2017
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Ben een vaste klant,prima te overleggen,ook met geldzaken,en goede afspraken,nog nooit problemen gehad.ook discussie kan je met het bedrijf doen met personen wie ik aan spreekt.en dat spreekt mij aan.mag graag komen.
0
Harm Boers uit Berenderweg 15 21 jul 2017
Service0
Deskundigheid0
Prijs / kwaliteit0
hoe vaak moet je dat doen?Goed is goed en als er iets is kom ik wel bij de zaak. M.V.G. H. Boers.
8
Eddy Winters uit De Wijk 21 jul 2017
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Korte ervaring. Voorjaar nieuwe auto gekocht. Uitstekend geholpen. Mijn beoordeling is dan ook op basis van deze eerste ervaring en derhalve onvoldoende representatief.
8,3
Jl De Boer uit Joure 20 jul 2017
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit7
Klant vriendelijk. Goede voorlichting over de te verrichten werkzaamheden / kosten. Kortom ik ben een tevreden klant
8,5
Bert Taverne uit Ruinerwold 19 jul 2017
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit0