Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5 op basis van 116 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Peter Zutphen 30 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Ik heb in november 2019 zakelijk een gebruikte CX-5 Diesel gekocht bij Arend Benthem. Omdat Arend goed aanvoelde dat ik serieus was en een snelle beslisser was de inruil en aanschaf snel geregeld. De auto was keurig netjes en conform afspraak afgeleverd. Het is jammer dat dit bedrijf voor mij te ver weg zit om regulier onderhoud te laten uitvoeren, anders was ik zeker bij dit bedrijf gebleven. Waarom geen 10 als eindtotaal? Ik heb 1 keer terug moeten gaan vanwege piepende achterremmen. Zonder discussie keurig opgelost en ook vervangend vervoer meer dan goed geregeld. Normaliter vul ik niet vaak beoordelingen in maar aangezien ik mij niet kan vinden in eerdere (negatieve) beoordelingen denk ik dat het op zijn plaats is ook eens mijn tevredenheid uit te spreken. Als er over 3 jaar weer een passende occasion staat bij Arend Benthem zal ik zeker weer ervoor naar Meppel rijden.
4,3
Sander van Gelderen Tuk 27 aug 2019
Service 4
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 3
Ik heb via een ander bedrijf een CX5 gekocht. Auto leek optisch in goede staat maar blijkt na een paar regenbuien onder de krassen te zitten. Remschijven bleken krom te zijn en tot overmaat van ramp jankt de versnellingsbak en willen ze hier niets aan doen. De ene zegt dat hij niets hoort, de ander dat het een product eigenschap is. Al met al, blij met de Mazda maar niet met de dealer
9,7
Peter Pellikaan Zwolle 11 mei 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Na aanvankelijk wat pech met een aankoop van een Auto is dit allemaal tot volle tevredenheid opgelost. Groot compliment.
9,3
Anoniem 05 nov 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Goede service en echte vakmensen. Zeer vriendelijk!
9
Hans Krol Havelte 29 okt 2018
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Topbedrijf Prima service, klantgericht en altijd vriendelijk!
8,7
Berry Koekange 27 okt 2018
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Goede vriendelijke service
7,7
Arend Booi Lemmer 27 okt 2018
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Goede ervaring
8,7
Anoniem 26 okt 2018
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
8,7
Harm de Weerd Ruinen 06 nov 2017
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Goede service komen afspraken 100% na, vriendelijk en bereidwillig personeel de Garage denk met de cliƫnt mee
8,7
Diny Helmich de Wijk 05 nov 2017
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Prima, vriendelijk personeel! houden zich aan afspraken, overleggen altijd. Keurig!
laden...