Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5 op basis van 393 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Auke Huizenga Harlingen 15 aug 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Echt een no nonsens bedrijf geweldige klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Niet eerder meegemaakt dat je bij aanschaf van een occasion een overheerlijke doos gebak meekrijgt. En ook heel uitzonderlijk een volle tank benzine bij aflevering. En het belangrijkste de inruilwaarde was in mijn geval hier de hoogste. Met als kanttekening dat mijn aanschaf in alle gevallen om een CX3 bouwjaar 2019 km stand +/- 19000 ging. Kom zelf uit Harlingen en ga altijd voor service en onderhoud naar Leeuwarden maar zeg nu toe voortaan richting meppel te reizen.
10
Sietze Ruinerwold 12 aug 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik zocht een Volvo v60 en toevallig stond er 1 bij Arend Benthem (Mazda dealer). Ik ben er even heen gegaan om een indruk van de auto te krijgen, daarna ook bij een Volvo dealer geweest. Bij beide vriendelijk geholpen maar de de verkoper bij Arend Benthem gaf mij een betere inruilprijs en de auto’s in en om de showroom maakten allemaal een nette indruk. Vandaag netjes afgeleverd met een lekker taartje, daar wordt je toch blij van!
9
Jan ten Hove Deventer 28 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Bij het kopen, onderhandelen en afleveren van de auto zijn we deskundig en vriendelijk geholpen. Deze aspecten en de algehele uitstraling van garage Benthem heeft ons mede doen besluiten de betreffende auto te kopen. Een nog af te handelen herstelschade zal laten blijken of ons eerste vertrouwen niet geschaad wordt. Wij zien dat met vertrouwen tegemoet.
1
W. Beugelink Meppel 27 jul 2020
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Heb Febr.2020 een Mazda Cx 5 (demo met 2500 km op de teller) gekocht voor Veel meer trekkracht dan mijn Tiguan 2017 met 200 Nm Mazda heeft namelijk iets meer namelijk 213 Nm heb dit uit gezocht. Ik heb er een trekhaak laten onder zetten en toen de auto Klaar was op gehaald na betaling bijna 42000 euro (.ZONDER BRANDSTOF) werd de auto af geleverd na 40 gereden te hebben moest ik tanken . Heb de Verkoper aan gesproken en antwoord was dat doen wij niet meer.. Alleen bij Nieuwe auto,s dus ik zei ik heb toch een nieuwe auto gekocht. Nee dat is tweedehands auto Maar ik zei nog en jij verkoopt mij de auto als Nieuw en geen volle tank Brandstof . Maar tot verbazing kwam ik er al zeer snel achter dat de auto Nog Minder trok met Tourcaravan dan de Tiguan . Ook dit aan gekaart maar Geen enkel gevoel van wat kan ik er mee. Ik moest Maar sneller terug gaan schakelen en de Motor Hoog in d etoeren gaan Draaien met gevolg 5000 tot 7000 toeren en Zeer Hoog Brandstof gebruik en de Motor gewoon Verkrachten. Maar Bij de Dealer waren hun niet thuis ik moest maar eens leren rijden met een Tour caravan achter de Mazda Cx 5 . Ik Moest ook maar op tijd gaan terug schakelen in Nederland wat redelijk Vlak land is . Ik ben 47 jaar beroepchauffeur geweest binnen en buiten land met ruim 40 ton,s voertuig en dan moet hun mij vertellen wanneer ik moet gaan terug schakelen. Na veel aandrang heb ik gevraagd om de koop ongedaan te maken . NOU dat Daar doen wij Niet aan mee . Na veel gepraat tegen de Muur gezegd kreeg ik een bod van de oude Benthem van 28000 euro . ik zei moet ik dan 14000 euro laten vallen op 4 maanden geleden de auto gekocht . Ja dat is de Handel ik noem het pure Oplichting anders is het niet. Je moet gewoon in deze handel zitten ander s begrijp men het toch niet was de antwoord van de Jonge Baasje S.v.b. En dan dit nog ook al zo de Motor stuk lopen en dat gebeurt binnen 1 jaar gegarandeerd op deze manier van auto rijden dan bel je maar even naar de Dealer.
10
Leo van der Vegt Meppel 22 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
prima
10
Wilco Zuidwolde 21 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Deskundig en vakbekwaam personeel
10
Rob Zwolle 21 jul 2020
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Goede service en persoonlijke benadering.
10
Hanjo Beilen 21 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantgericht. De doorlooptijd van vraag naar oplossing van het probleem zeer snel en effectief.
9
Lyda Hoogeveen 21 jul 2020
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Tevreden over contact met medewerkers Helder verhaal over de kosten van beurt Naar mijn gevoel werkzaamheden serieus uitgevoerd
10
Maarten Drachten 21 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijk en denken graag met je mee.
laden...